Actualizeer!

door | 9 augustus, 2011

Tags:

Ai,

Op 18 juni was ik hier voor het laatst. Bijna een half jaar later kom ik er weer eens aan toe om op Groninc te struinen. Hoewel ik redelijk selectief ben in mijn netwerken – zowel in het ‘ontmoetcircuit’ als de digitale – blijkt het tussen alle ABCDE-klussen, de activiteiten als reserve-majoor bij de Landmacht, mijn vrijwilligersbijdrage aan de Doe Een Wens Stichting en de laatste plaats en minst belangrijke mijn rol als echtgenoot en vader, nog niet eens zo simpel om geregeld van me te laten zien/lezen.

In persoon kom ik zo vaak als mogelijk bij Logeion, Tekstnet, NVPR, Noorder Pers Soci�teit en de ondernemersnetwerken in mijn vestigingsplaats Hoogezand. Digitaal relateer ik via LinkedIn, KvK-netwerk, Groninc en sinds vanochtend de VillaMedia community. Journalistiek is daar het verbindingskenmerk.

Mijn adagio voor netwerken luidt: Vaak zien, vaak meedoen, vaak plezier. Maar in de hectiek van 2009 (had deze zomer ook nog eens de verbouwing van de hal en de keuken –> wel mooi geworden trouwens!) kan ik dat zo slecht waarmaken.

Vandaar mijn actie op deze HeerlijkHerfstige vrijdagmiddag. Ik pas het een en ander weer aan, nodig nieuwe relaties uit en vraag in mijn blog aan jou: “Hoe blijf je erbij?” Wat dat actualiseren en regelmatig bezoeken kost mij pijn en moeite. Actualizeer, dus …

Geniet van dit herfstweekend,
Derk